Poštovani,

U pravilniku o uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšta pravila

Ova prava i obaveze (uslovi online oprodavnice) tiču se svih transakcija obavljenih sa Vama, musterijom, kada kupujete preko www.vasi-snovi.com sajt-a u Internet prodavnici.

Molimo vas da ih pročitate pažljivo pre nego što izvršite Vašu porudžbinu i odštampate kopiju za Vaše buduće korišćenje. Poručivanjem na www.vasi-snovi.com sajtu Vi prihvatate i slažete se sa uslovima i obavezama koji će zajedno činiti ugovor između Vas i www.vasi-snovi.com

www.vasi-snovi.com zadržava pravo da ažurira i koriguje uslove online prodavnice sa vremena na vreme i kada je to potrebno.

Uslovi online prodavnice iz ovog dokumenta odnose se na www.vasi-snovi.com Internet prodavnicu koja se nalazi na adresi http://www.vasi-snovi.com.

Uslovi online prodavnice iz ovog dokumenta su predmet Zakona Srbije i isključivo Srpskih sudova. Ukoliko se bilo koji od Uslova online prodavnice smatra protivzakonitim, beskorisnim ili iz bilo kog razloga nefunkcionalnim, tada će Uslovi online prodavnice biti raskinuti i neće uticati na punovažnost preostalih Uslova online prodavnice iz ovog dokumenta.

U mogućnosti smo da prihvatamo narudžbine preko naše Internet prodavnice za isporuku na prostoru cele Republike Srbije.

Vaša porudžbina biće proverena pre nego porudžbina bude prihvaćena.

Program on-line prodaje je automatizovan, tako da ne postoji mogućnost da dobijemo drugačiju narudžbinu od one koju ste Vi zahtevali. No, da bismo bili sigurni da je na naš e-mail stigla Vaša originalna narudžbina i Vi dobijate automatsku poruku na Vašu email adresu koju ste naveli u formularu prilikom poručivanja sa sadržinom Vaše narudžbine.

Nakon prijema narudzžbe putem sajta, zbog mogućih eventualnih zloupotreba, prodavac je obavezan da izvrši potvrdu pozivom na broj telefona koji ste ponudili u popunjenom formularu. U slučaju da telefonski broj koji ste upisali ne postoji ili Vas zbog drugih razloga ne uspemo kontaktirati na ponuđeni broj, www.vasi-snovi.com ne snosi odgovornost i porudžbina se smatra nevažećom i roba neće biti isporučena. www.vasi-snovi.com se u svom poslovanju trudi da zadrži diskreciju kupaca, stoga ćemo uvek kontakt sa Vama vršiti putem mobilnog telefona.

Nakon telefonske potvrde narudžbine od strane kupca, narudžbina je neopoziva i može se smatrati zakonski čvrstim dogovorom izmedju www.vasi-snovi.com i Vas kao naručioca. Samim porucivanjem robe preko internet sajta www.vasi-snovi.com od Vas kao druge strane u kupoprodajnom odnosu se očekuje i zahteva da ispoštujete sve odredbe i pravila koja su obuhvaćena ovim dokumentom, odnodno ovim pravilnikom o uslovima korišćenja internet sajta www.vasi-snovi.com.

Svaka zloupotreba sistema za poručivanje i lažne porudžbine koje budu poslate na sajt www.vasi-snovi.com i čija realizacija nije moguća iz razloga lažno poslatih podataka, ili nekih drugih zlonamernih akcija i radnji koje mogu ugroziti poslovanje www.vasi-snovi.com i naneti ne predviđenu stetu ili nepotrebni i nepredviđeni trošak u poslovanju, biće tretirane u skladu sa aktuelnim zakonima RS Srbije koji definisu ovu oblast.

Dostupnost proizvoda

U slučaju da su proizvodi iz online prodavnice privremeno nedostupni mi ćemo Vas telefonskim putem kontaktirati i izvestiti da trenutno nismo u mogućnosti da vam isporučimo željenji proizvod, ali čim se budu stekle mogućnosti za naknadnu isporuku, odnosno proizvod bude na stanju, bićete blagovremeno obavešteni telefonskim putem i biti u mogućnosti da porudžbina bude izvršena.

Ukoliko tada pristanete na uslov porudžbine i željeni proizvod, taj momenat telefonske potvrde narudžbine od strane kupca, odnosno Vas se može smatrati, zakonski čvrstim dogovorom između www.vasi-snovi.com i Vas kao naručioca. U slučaju da je određeni proizvod stalno nedostupan , ponudićemo Vam adekvatnu zamenu za isti.

Prikaz boja

www.vasi-snovi.com je ulozio sve napore da boje koje su prikazane na online prodavnici budu što verodostojnije bojama artikala u prirodi.

Ipak, različiti računari prikazuju boje u delimično različitim nijansama tako da se boje ne mogu tačno poklopiti sa onima u prirodi. A i tehničke mogućnosti uređaja koji se koriste za fotografisanje proizvoda, nisu nekada u mogućnosti da prikažu verodostojno pravu nijansu proizvoda usled nepravilne refleksije svetlosti i ostalih faktora, na koje se ne može uticati.

To znači da kada poručite proizvod u nasoj internet prodavnici, može se desiti da se boje delimično razlikuju od onih koje su prikazane na monitoru. Stoga preporučujemo da ukoliko Vam je boja proizvoda od izuzetne važnosti da nas kontaktirate za dedaljniji opis ili nas posetite u prodajnom objektu.

Artikli i cene

Cene svih artikala uključuju PDV (20%). Ovo se može promeniti u slučaju odredbe Vlade Republike Srbije, izvoznih odredaba, odredaba Evropske Unije kao i drugih zakonskih odredaba relevantnih institucija.

Preuzimamo pravo da menjamo sve cene bez prethodnog obaveštavanja u svakom trenutku, kao i pravo da dodamo ili povučemo iz ponude bilo koji artikal, u svakom trenutku.

Isporuka

Vaša porudžbina će biti poslata u roku od najranije 2 (dva) dana do najkasnije 6 (sest) radnih dana od dana prijema porudžbine i izvršene telefonske potvrde o poručivanju datog artikla.

Roba se u većini slučajeva dostavlja Post Express-om, ali mogu i postojati drugi slučajevi gde se roba dostavlja putem drugih kurirskih službi. Ukoliko se roba dostavlja Post Express-om što je i najčešći slučaj, ukoliko u datoj situaciji niste u mogućnosti da primite proizvod, kurir će vam paket ostaviti u dežurnoj pošti, gde će te moći da platite troškove proizvoda i isporuke i preuzmete vaš poručeni proizvod.

Svi paketi koje šaljemo dolaze u diskretno zapakovanim paketima, tako da ni kurir ne zna šta se nalazi unutra.

Iako činimo sve napore da isporučimo robu u predviđenom vremenskom roku, određena kašnjenja su neizbežna. www.vasi-snovi.com nije odgovoran za kašnjenja i posledice koje su prouzrokovana od strane kurirske službe i drugih službi za dostavu.

Sve dodatne informacije oko kašnjenja isporuke ili bilo kakvih drugih promena obaveštavaćemo vas putem emaila i mobilnog telefona koji ste ostavili.

Dozvoljeno nam je da podelimo lične podatke sa trećim licem koje je iskorišćeno za izvršenje Vaše porudžbine ili ispunjavanje naših obaveza prema Vama.

Otkazivanje / politika povraćaja

Online prodavnica ima pravo da otkaže bilo koju porudžbinu, bilo kojeg artikla ukoliko poručilac ne ispuni uslove, koji su definisani pravilnikom o uslovima korišćenja sajta www.vasi-snovi.com.

Ako u nekom slučaju niste zadovoljni Vašom kupovinom, kupljene artikle možete vratiti u roku od 7 (sedam) dana od datuma prijema pošiljke u nenošenom tj. neupotrebljenom stanju i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca ili zamena artikla.

Prilikom vraćanja artikala u svrhu vraćanja novca ili zamene istog, morate platiti adekvatne troškove transporta, ili ih vratiti lično. Za dodatne informacije o vraćanju artikla obratite se na reklamacije@vasi-snovi.com .

Ukoliko se refundacija ili zamena artikla desila usled naše greške, transportni troškovi će biti na teret Internet prodavnice.

Molimo Vas da u tom mailu navedete tačan razlog vraćanja pošiljke kao i nove ili specifične zahteve. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja o povraćaju robe, molimo Vas da nas kontaktirate na email adresu koju možete naći na linku "kontakt" u vrhu svake stranice naše online prodavnice.

Zelimo da se osećate veoma sigurno i da budete puni poverenja u vezi sa kupovinom u našoj Iinternet prodavnici. Ukoliko imate bilo koji problem ili ste nezadovoljni Vašom kupovinom, molimo Vas da nas kontaktirate putem email-a.

Bezbednost i zaštita ličnih podataka kupca

Da bismo uspesno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon.

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Mi u www.vasi-snovi.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost ličnih podataka svih naših posetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009).

Svi zaposleni u www.vasi-snovi.com i poslovni partneri ugovorno su obavezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obaveštavamo posetioce, kupce o načinu korišćenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Lični podaci kupaca skladišteni su u informacionom sistemu www.vasi-snovi.com i čuvaju se na sigurnom mestu i dostupni su samo zaposlenima u www.vasi-snovi.com kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obaveštavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem našeg web sajta.

www.vasi-snovi.com garantuje da lični podaci korisnika Web sajta www.vasi-snovi.com neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite saglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahteve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Srbije, za potrebe kontrole poslovanja i dostavljanja osnovnih podataka o korisnicima službama koje se bave isporukom robe, kako bi takva usluga uopšte i mogla biti ostvarljiva.

Poručivanjem potvrđujete tačnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu saglasnost da www.vasi-snovi.com može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka i Zakona o Elektronskoj trgovini, obrađivati lične podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obaveštenja o novim proizvodima i uslugama.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. www.vasi-snovi.com se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važece tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Ni jedan deo web sajta www.vasi-snovi.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Za sve sporove koji su nastali iz ovih uslova i pravila nadležan je Trgovinski sud u Beogradu. www.vasi-snovi.com zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

Linkovi na spoljne stranice

www.vasi-snovi.com sadrži linkove ka web stranama izvan vlastitog web sajta.

www.vasi-snovi.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan web sajta.

Vaša prava

Navedeni uslovi ne utiču na Vaša prava propisana Ustavom.